Klicka för att komma tillbaka till första sidan Klicka för att komma till söksidan Klicka för att läsa mer om räntefritt och räkna ut månadskostnad Klicka för att komma till kartan och vägbeskrivning Klicka för att komma till pressavdelningen Klicka för att komma till kontaktsidan Klicka för att komma till inspirationssidorna Klicka för att komma till butikssidan
 
Heminredning

Heminredning bild 2Heminredning

Heminredning - Det behöver inte vara svårt att förändra ett hem och få ett stort lyft med små medel. Ett tips kan vara att börja med detaljerna, kanske byta ut ett par kuddar och en pläd. Eller varför inte passa på att köpa ett par stormlyktor och tända vackra stearinljus i dem, inget ger en mer stämningsfull känsla och gör mer för Din heminredning än levande ljus. Som sagt, man kan ganska enkelt även med hjälp av små medel lyfta ett hem mot oanade höjder. Vill Du göra större förändringar så finns gott om möbler och hela koncept som vi mer än gärna visar Dig.

För de riktigt stora projekten har vi Flamants inredningsarkitekter till vårt förfogande. Välkommen in i butiken för en stunds avkoppling och inspiration eller kanske för att titta på heminredning på ett nytt sätt! Adressen är Birger Jarlsgatan 25 (ett stenkast från Stureplan) i Stockholm.
Här kan Du se fler bilder på heminredning från butiken.

Escape logoHeminredning bild 2Heminredning bild 3