Klicka för att komma tillbaka till första sidan Klicka för att komma till söksidan Klicka för att läsa mer om räntefritt och räkna ut månadskostnad Klicka för att komma till kartan och vägbeskrivning Klicka för att komma till pressavdelningen Klicka för att komma till kontaktsidan Klicka för att komma till inspirationssidorna Klicka för att komma till butikssidan

HimmelsängButiken Escape.
Vi tackar alla våra trevliga kunder och leverantörer för den tid som varit och hoppas på ett återseende någon gång i framtiden. På mångas begäran låter vi webbplatsen vara uppe med alla vackra inspirationsbilder. För information om produkter och köpställen hänvisar vi till Flamant. (www.flamant.com).  
Läs mer om Escape.


Möbler

Trendanalytikern Cay Bond uttalar sig*
"En klassisk linje som Cay Bond tror passar många svenskar på grund av vårt klimat är den ombonade stilen som företräds av bland annat företaget Flamant.
– De är en blandning av den gamla engelska och svenska gustavianska stilen. De förvaltar vårt 1700-talsarv och har adderat viss elegans och modekänsla. Flamant säljer hela hem och är ett av de största företagen på kontinenten."

Cay Bond är Sveriges ledande trendanalytiker med en lång internationell erfarenhet av mode och design. 
                                    *Källa: Alcrobladet
Inredning
 

FlamantFlamant äntligen i Sverige
Escape är som enda svenska butik en Flamant Concept Store, ett för svenskarna helt nytt koncept som har tagit Europa med storm. Läs mer om Flamant.

Möbler

 

Tipsa en vän om www.escapehome.se - skicka våra E-vykort


Copyright © Escape Home Interiors AB & Flamant Home Interiors
[
Webbplatsöversikt ]

 
Aktuellt
Nya produktkataloger! Rea på utställningsmöbler!
Titta på vårt sortiment i lugn och ro framför din dator! 2007-års kataloger är äntligen här.
Se produkterna här.

 
Inredningshjälp
InredningshjälpVill du skapa Flamant-stilen i ditt hem och behöver inredningshjälp? Hör av dig till oss så hjälper våra inredare dig att lyckas. Vi gör allt från mindre uppdrag till hela projekt. Till vårt förfogande har vi även hela Flamant's inredningsavdelning för att bolla idéer och information. Skicka ett mail till projekt@escapehome.se för mer information.
Escape